Välkommen till TechX en teknikkonferens om Microsoft Azure!

Redeploy tillsammans med vår kund ÅF ställer ut samt har en session på TechX en teknikkonferens om Microsoft Azure samt Office 365. Azure delen är 15 – 16 februari och Office 365 är 17 – 18 februari. 

Nivån är 200-400 och riktar sig främst till dig som är IT-proffs, utvecklare eller lösningsarkitekt.

Nytt för i år – workshops
Om du vill komma igång snabbt med utveckling i Microsoft Azure och Office 365 ska du delta i de två workshops som erbjuds under TechX (16/2 resp. 18/2).
Workshop Azure är en perfekt start för dig som vill prova på utveckling i Microsoft Azure. Vi kommer att gå igenom några av de grundläggande delarna i Microsoft Azure. Det blir presentationer och laborationer med tjänster som ger oss möjlighet att köra webbplatser, använda virtuella maskiner och hantera databaser och användarkonton.

Läs mer på techx.se eller kontakta oss, hoppas vi ses där!